EN
 
Apart-Hotel Sighisoara
Adresa:
Telefon:
Fax:
Fix:
E-mail:
GPS:
Str. Consiliul Europei, nr. 7
+40-755-088158
+40-265-773082
+40-265-779432
contact@aparthotel-sighisoara.ro
N 463115, E244756
localizeaza pe harta
Tur virtual
Atractii turistice
SC Eco Lodge SRL - 2009
Apart Hotel Sighisoara Prezentare Apart Hotel Sighisoara Rezervari Apart Hotel Sighisoara Galerie foto Apart Hotel Sighisoara Tur virtual Apart Hotel Sighisoara Guestbook Apart Hotel Sighisoara Atractii turistice Sighisoara
Rezervari Aparthotel Sighisoara
 
Personalul hotelului a fost astfel instruit incat sa vina in intampinarea dorintelor oaspetilor nostri, raspunzand cu solicitudine la toate cerintele exprimate de acestia. Am fi deosebit de incantati sa va avem oaspeti si sa plecati de la noi multumiti. Suntem deschisi oricaror sugestii si propuneri care sa vizeze cresterea calitatii serviciilor noastre, de aceea va rugam sa nu ezitati sa ne semnalati orice eventual neajuns sau neplacere.
 
 
Suntem preocupati de imbunatatirea calitatii serviciilor oferite de hotelul nostru, de aceea, va rugam sa completati formularul de mai jos:
Nume si prenume:
Varsta:
Locatia:

Va rugam sa acordati calificative pe o scara de 1-5 (1 foarte prost 2- nesatisfacator 3 satisfacator – 4 bun 5 – excelent):
confortul camerelor:
1 2 3 4 5
curatenia:
1 2 3 4 5
micul dejun:
1 2 3 4 5
calitatea serviciilor:
1 2 3 4 5
tratamentul personalului:
1 2 3 4 5
raportul calitate pret:
1 2 3 4 5

Mesajul dvs.:
  Rezervare Hotel Sighisoara
Mesaje:

"Am venit aici în delegatie si m-am bucurat sa am la hotel toate facilitatile necesare: internet wireless gratuit, fax si copiator. Locatia foarte inspirata si faptul ca mi-am putut lasa masina in garajul subteran mi-au dat posibilitatea de a folosi timpul liber pentru recreere. Ma gandesc sa revin macar pentru un weekend – eventual pentru festivalul medieval de la sfarsitul lunii iulie."
(Veronica Dragomir, 38 ani, Timisoara)

"Am fost foarte multumita de modul cum am fost tratati eu si sotul meu la acest hotel la care mi-a facut rezervarea o fosta colega, cu ocazia reuniunii de 30 ani de la absolvire. Faptul ca am putut sa ne preparam mesele in camera a insemnat o economie substantiala la bugetul nostru. Micul dejun a fost consistent iar cadrul in care acesta ni s-a servit a fost completat de amabilitatea personalului de la Apart Cafe, totul lasandu-ne o impresie excelenta. "
(Mihaela Capusneac, 58 ani, Targoviste)

"Am afaceri in zona si am oprit intamplator aici fiind foarte obosit dorind doar sa innoptez. Am ramas si in weekendul care tocmai incepea pentru ca mi-am spus sa profit de ocazie pentru a vizita locurile. Nu am regretat deloc decizia luata, in primul rand datorita conditiilor excelente de cazare si masa de la acest hotel."
(Costel Pribeag, 40 ani, Constanta)

"Am fost cazata aici in minivacanta de 1 mai, beneficiind de oferta gasita pe Internet. Ne-am simtit foarte bine si in siguranta, hotelul avand parcare proprie supravehegata permanent. Faptul ca hotelul este situat central si foarte aproape de Cetate a fost un avantaj de care ne-am bucurat in acel sejur."
(Sarbu Maria, 28 ani, Caransebes)

"Am petrecut Revelionul in acest hotel impreuna cu un grup de prieteni si ne-am simtit minunat. Apartamentul in care am fost cazati a fost atat de spatios si dotat cu de toate incat nu a mai fost nevoie sa iesim la restaurant in noaptea de Anul Nou. Personalul hotelului a fost foarte amabil si ne-a ajutat cu catering-ul asa ca am petrecut pe cinste pana dimineata iar a doua zi am luat-o de la capat. Astfel, am inceput cu bine 2009 si datorita inspiratiei de a alege acest hotel din puzderia de oferte de pe Internet. Poate vom reveni de Valentine's Day.."
(Olivia Berescu, 18 ani, Brasov)

"Trecand intamplator prin Sighisoara, mi-a atras atentia acest cochet hotel a carei pozitie ne-a placut foarte mult mie si sotului meu, asa ca ne-am cazat aici pentru o noapte. Ne-au placut atat de mult conditiile oferite si tratamentul celor care lucreaza acolo incat ne-am prelungit sejurul cu inca o zi. Atmosfera intima, internetul gratuit, parcarea pazita sunt tot atatea argumente care ne-au facut sa ne simtim excelent in sejurul nostru la Sighisoara."
(Nitu Olga, 45 ani, Bucuresti)